Contact
Close

Contact

Klachten

Zou u onderstaande vragen kunnen beantwoorden? Zo kunnen wij uw aanvraag sneller en op een meer geschikte manier behandelen. Alvast bedankt.

Is uw onderneming/organisatie klant bij BNP Paribas Fortis?

Mijn organisatie wordt bediend door een Relationship Manager:

Uw boodschap

The Label Key Captcha not found

captcha
The Label Key PrivacyNoticePart1 not found The Label Key PrivacyNoticeLinkTxt not found The Label Key PrivacyNoticePart2 not found

Bedankt

Uw bericht is verzonden.

We antwoorden u zo snel mogelijk.

Terug naar de huidige pagina›

Denk eraan om uw belastbare grondslag te verkleinen en uw werknemers te belonen

2020 loopt op zijn einde ... De traditionele afsluitingsperiode is waarschijnlijk nog belangrijker na dit bijzondere jaar, dat gekenmerkt wordt door de gezondheidscrisis en de economische maatregelen. Daarom plant u de eindejaarstaken maar beter efficiënt in. We staan voor u klaar.

Ontdek onze oplossingen

#PositiveBanking

Samen bouwen aan een positieve toekomst

Bij BNP Paribas Fortis willen we er samen met u voor gaan. We willen uw leven vergemakkelijken met financiële oplossingen, uw bedrijf helpen groeien en hierbij duurzaamheid vooropstellen. Elke dag opnieuw werken we aan een betere manier van bankieren. Dat noemen we #PositiveBanking.

Ontdek de verhalen van onze klanten    Bekijk de video

Hoever staat uw onderneming op het vlak van duurzaamheid?

De aarde warmt op en natuurlijke rijkdommen raken uitgeput … de wereld verandert steeds sneller en de huidige businessmodellen stuiten op hun grenzen. Maar deze veranderingen bieden ook enorm veel kansen: om meer en beter te ondernemen en nieuwe markten en diensten te ontwikkelen. Laten we samen in actie schieten.

 •  
 • BNP Paribas verkozen tot "Most Innovative Investment Bank for Climate Change and Sustainability 2019" door 'The Banker'

  Ontdek onze aanpak    Doe een snelle check-up

  Coronavirus: wij houden u op de hoogte

  Hoe kan uw onderneming het hoofd bieden aan de gevolgen van de coronacrisis? Uw contactpersoon blijft bereikbaar zodat u samen naar concrete oplossingen kunt zoeken om deze moeilijke periode te overbruggen.

  Meer weten

  Zo helpt Corporate Banking uw onderneming vooruit

  Ideeën om uw bedrijf te laten groeien

  Wij ondersteunen u bij de realisatie van uw projecten en investeren in de groei van uw bedrijf dankzij tools en oplossingen op maat.

  Uw bedrijf internationaal uitbreiden

  Wij mobiliseren de experten binnen ons banknetwerk voor u, of ze nu voor Corporate Banking werken of ergens anders in België of in het buitenland.

  Uw cash optimaliseren

  Wij helpen u bij het dagelijkse beheer van uw werkkapitaal. Samen zorgen we ervoor dat uw cash tijdig binnenkomt en dat u hem optimaal inzet voor uw bedrijfsontwikkeling.

  Duurzaam ondernemen

  Wij dragen bij aan de duurzaamheid van uw bedrijf door samen met u uw businessmodel en uw bedrijfsstrategie onder de loep te nemen.

  Meer weten

  Onderneem en groei in alle vertrouwen

  Om te ondernemen heeft u vandaag, meer dan ooit, nood aan een vertrouwenspartner. Naar u luisteren en anticiperen op uw uitdagingen is voor ons dan ook een prioriteit. Wat de noden van uw bedrijf ook zijn, wij helpen u graag verder met advies en financiering op maat.

  Overleg met ons

  Blijf op de hoogte van de financiële markten

  • Dagelijks FX- en rentemarktnieuws
  • Tweemaandelijkse analyse
  • Elk kwartaal de economische vooruitzichten
  • Duiding door onze ervaren specialisten van het Fixed Income Salesteam
  Schrijf u in op de nieuwsbrief
  Lees alles over de ontwikkelingen van vandaag

  Laat u inspireren

  Ontdek de verhalen van deze Belgische ondernemers en laat u inspireren voor uw eigen onderneming.

  Indaver bouwt een nieuwe sorteerinstallatie om plasticafval uit de nieuwe P+MD-zak te sorteren en daarna te recycleren. En dat dankzij onze groene lening mét groene rente-indekking, een primeur in België.

  "Wat belangrijk is aan onze samenwerking met BNP Paribas Fortis, is het partnerschap. Bovendien leveren ze een belangrijke positieve bijdrage aan ons groeiverhaal."
  Meer weten
  Filip Callens, Assistant CFO Katoen Natie

  Uw groeiplannen en onze expertise, een duurzame combinatie

  Contacteer ons
  "Succesvolle bedrijven zijn de economische motor van ons land. Bij Corporate Banking zien we het dan ook als onze verantwoordelijkheid om bedrijven ‘future proof’ te maken. Op basis van hun noden ontwerpen we oplossingen op maat en stimuleren we open innovatie om hun concurrentievermogen te vergroten. Bovendien begeleiden we hen bij hun transitie naar een duurzaam businessmodel."
  Didier Beauvois, Head of Corporate Banking BNP Paribas Fortis

  Ontdek onze blog voor ondernemers

  De wereld is volop in verandering. Veranderende omstandigheden, disruptieve technologieën en nieuwe manieren van produceren en consumeren bieden ondernemers kansen maar roepen ook vragen op. Via onze blog informeren ondernemers en experten elkaar over de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

  Top