Contact
Close

Contact

Zou u onderstaande vragen kunnen beantwoorden? Zo kunnen wij uw aanvraag sneller en op een meer geschikte manier behandelen. Alvast bedankt.

U bent zelfstandige, oefent een vrij beroep uit, start of leidt een kleinere, lokale onderneming? Ga dan naar onze website voor professionelen.

U bent particulier? Ga dan naar onze website voor particulieren.

Is uw onderneming/organisatie klant bij BNP Paribas Fortis?

Mijn organisatie wordt bediend door een Relationship Manager:

Uw boodschap

Typ de code die in de afbeelding wordt getoond:

captcha
Check
De Bank verwerkt uw persoonsgegevens overeenkomstig de Privacyverklaring van BNP Paribas Fortis NV.

Bedankt

Uw bericht is verzonden.

We antwoorden u zo snel mogelijk.

Terug naar de huidige pagina›

Duurzame mobiliteit, op maat van uw medewerkers

Het is tijd voor een nieuwe mobiliteit. Bij ons kunt u terecht voor diverse mobiliteitsoplossingen die passen bij uw bedrijf en medewerkers. Een intelligente vergroening van uw vloot maakt daar hoe langer hoe meer deel van uit. Elektrische wagens worden fiscaal het meest interessant en ook fietsen, al dan niet elektrisch, zitten in de lift en verdienen een plaats in een duurzaam mobiliteitsaanbod. Hoe uw medewerkers zich ook willen verplaatsen, wij helpen u graag bij uw transitie naar een groenere mobiliteit.

Contacteer ons

Futureproof vervoermiddelen

Elektrische auto's, hybrides, elektrische en alle andere types fietsen, autodelen, leasing, ... Ontdek ons ruime aanbod en kies de formule die past bij de behoeften van uw medewerkers.

Vlootbeheer

Afhankelijk van uw noden, helpen wij u met de communicatie naar uw medewerkers, het onderhoud van de vervoermiddelen en met de vergroening of de economische optimalisatie van uw vloot.

Duurzaam engagement

We ondersteunen u op het vlak van duurzame mobiliteit. Zo verlagen we samen de ecologische voetafdruk van uw bedrijf. En daar worden ook uw medewerkers en klanten blij van.

Toekomstgerichte mobiliteitsoplossingen kiezen voor uw medewerkers?

Praat erover met ons

De voordelen van een geëlektrificeerde vloot

Elektrische auto

Bied uw werknemers een 100% elektrisch voertuig aan voor dagelijkse verplaatsingen, zowel zakelijk als privé. Vanaf 2026 genieten bovendien enkel emissievrije bedrijfswagens, zoals elektrische voertuigen, nog van een fiscaal voordeel. De fiscale aftrekbaarheid van niet-emissievrije bedrijfswagens met een diesel- of benzinemotor en ook hybride voertuigenzal geleidelijk verdwijnen. Ontdek hier waarom elektrisch rijden almaar sneller de norm wordt.

Voordelen voor uw bedrijf

 • Tot 30% vermindering van de CO2-voetafdruk gedurende de levensduur van het voertuig;
 • Lagere verbruikskosten: van 15 tot 50% voordeliger dan een voertuig met verbrandingsmotor;
 • Fiscale optimalisatie: 100% aftrekbaar en installatie van een laadpaal is volledig fiscaal aftrekbaar.

Voordelen voor uw medewerkers

 • Het voordeel van alle aard (VAA) is in vele gevallen voordeliger dan bij een vergelijkbare wagen met een traditionele verbrandingsmotor;
 • Groeiend aanbod wagens met de nieuwste technologie die zorgen voor een aangename, stillere rijervaring;
 • Een oplossing die aansluit bij de persoonlijke overtuiging.

Volledig elektrisch dienstenaanbod

We bieden u niet alleen een elektrische leasewagen aan, maar een compleet elektrische oplossing met extra diensten. Dankzij onze mobiliteitspartner Arval, een leider in energietransitie, kunt u rekenen op:

 • een laadoplossing voor thuis of op het werk;
 • een laadkaart voor openbare netwerken;
 • de automatische terugbetaling voor thuisgebruik;
 • een mobiele app om oplaadpunten te vinden;
 • een opleiding elektrisch rijden.

Bovendien is Arval Car Sharing nu volledig gedigitaliseerd. Reserveren, de wagen openen en sluiten en eventueel schadebeheer kan voortaan allemaal via de app.

Wij adviseren u over de beste combinatie van energietypes voor uw wagenpark in lijn met uw strategie en uw budget. En over hoe u duurzaam leasen deel laat uitmaken van uw MVO-bedrijfsfilosofie. Kortom, ga voor een slimmer wagenpark, een groenere vloot en tevreden bestuurders.

Elektrische fiets

Minder inspanning, koolstofneutraal en goed voor de gezondheid van uw werknemers. U kunt een elektrische fiets bovendien combineren met andere mobiliteitsoplossingen. Ook een fietsvloot of fietsleasing is een optie. U vergroent er niet alleen uw mobiliteitsaanbod mee, maar kunt zo misschien meer medewerkers bereiken met uw mobiliteitsaanbod.

Voordelen voor uw bedrijf

 • Belastingvermindering dankzij een gunstige belastingheffing voor bedrijfsfietsen;
 • Een kleinere ecologische voetafdruk en een maatschappelijk verantwoorder bedrijf;
 • Gezondere medewerkers.

Voordelen voor uw medewerkers

 • Wordt de fiets regelmatig gebruikt voor woon-werkverkeer, dan is het geen belastbaar voordeel van alle aard;
 • Minder tijdverlies en stress veroorzaakt door verkeersproblemen.

Zet vandaag de eerste stap naar een elektrisch wagenpark

Praat erover met ons

Een kleinere vloot?

Kies uw nieuwe milieuvriendelijke leasewagen(s) uit onze catalogus al dan niet in combinatie met een elektrische fiets.

Voor grotere vloten raden wij u aan om een afspraak te maken met uw relatiebeheerder.

"Minder kilometers, meer mobiliteit. Door de coronacrisis evolueert de maatschappij razendsnel op het vlak van mobiliteit: nieuwe technologieën, elektrificatie van het wagenpark, strengere reglementering, opkomst van een circulaire economie, thuiswerken, ... Het is tijd om na te denken, en dan niet alleen over elektrisch rijden maar ook over alternatieve vervoermiddelen. Wij bieden onze klanten complete en combineerbare mobiliteitsoplossingen aan die aansluiten bij de manier(en) waarop zij zich verplaatsen."
Tony Peetermans, Head of Marketing Arval Belgium

Een multimodale aanpak die werkt? Ontdek er alles over in deze video

Contact

Had u graag wat raad, advies of meer informatie? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op wanneer u dat het best past.

Bedankt voor uw bericht! U krijgt spoedig antwoord van één van onze experten. Loading animation

* verplichte velden

De Bank verwerkt uw persoonsgegevens overeenkomstig de Privacyverklaring van BNP Paribas Fortis NV.

Wilt u weten welke stappen u nog kan zetten om duurzamer te ondernemen?

De experten van ons Sustainable Business Competence Centre helpen u graag verder en denken met u mee. Want de nood aan meer duurzaamheid biedt uw bedrijf ook heel wat kansen: om meer en beter te ondernemen en nieuwe markten en diensten te ontwikkelen.

Voor onze bank is duurzaamheid al jarenlang een speerpunt. Dagelijks zetten we dan ook alles op alles om bedrijven te begeleiden bij hun overgang naar een duurzamer businessmodel. Neem dus zeker contact met ons op om uw duurzame transitie aan te vatten of verder te zetten.

Contacteer onze experten

Operationele Leasing wordt aangeboden door Arval Belgium nv, met tussenkomst van BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, B-1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE0403.199.702. De hier verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een aanbod wordt slechts gedaan na aanvaarding van uw dossier en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden van Arval Belgium nv.

Top