Easy Banking Business

Met deze online oplossing hebt u alle troeven in handen om de bankzaken van uw onderneming uit te voeren en op te volgen.

Easy Banking Business Mobile

Easy Banking Business Mobile is een gratis app, ontwikkeld voor ondernemingen als aanvulling op Easy Banking Business Web.

Connexis

Dit platform, dat vooral is bedoeld voor grote multinationals, groepeert verschillende modules waarmee u niet alleen uw betalingen en invorderingen, maar ook uw kredietportefeuille en uw ...

Centric

Stuur uw activiteiten aan via de vele toepassingen van deze portaalsite: cashmanagement, handelsfinanciering en valutahedging, research- en communicatietools, enz.

EMAsphere

BNP Paribas Fortis en EMAsphere hebben My Dashboard by EMAsphere ontwikkeld, een ready-to-use model van dashboards waarmee u de financiële prestaties van uw onderne...

Isabel 6

Met Isabel 6, het Belgische standaardplatform voor professioneel elektronisch bankieren , kunt u in één tool al de rekeningen van uw onderneming bij verschillende banken behere...

For Cash

Werkt u al met een geldtransporteur? Kies dan For Cash, een gebruiksvriendelijke en beveiligde website waarmee u bankbiljetten kunt reserveren en uw inkomsten aankondigen.

Online Reservatie van muntstukken en biljetten

In enkele kliks voert u uw bestelling in en kiest u een BNP Paribas Fortis-kantoor voor de levering.

Contact
Close

Contact

Zou u onderstaande vragen kunnen beantwoorden? Zo kunnen wij uw aanvraag sneller en op een meer geschikte manier behandelen. Alvast bedankt.

U bent zelfstandige, oefent een vrij beroep uit, start of leidt een kleinere, lokale onderneming? Ga dan naar onze website voor professionelen.

U bent particulier? Ga dan naar onze website voor particulieren.

Is uw onderneming/organisatie klant bij BNP Paribas Fortis?

Mijn organisatie wordt bediend door een Relationship Manager:

Uw boodschap

Typ de code die in de afbeelding wordt getoond:

captcha
Check
De Bank verwerkt uw persoonsgegevens overeenkomstig de Privacyverklaring van BNP Paribas Fortis NV.

Bedankt

Uw bericht is verzonden.

We antwoorden u zo snel mogelijk.

Terug naar de huidige pagina›
Top