Contact
Close

Contact

Zou u onderstaande vragen kunnen beantwoorden? Zo kunnen wij uw aanvraag sneller en op een meer geschikte manier behandelen. Alvast bedankt.

U bent zelfstandige, oefent een vrij beroep uit, start of leidt een kleinere, lokale onderneming? Ga dan naar onze website voor professionelen.

U bent particulier? Ga dan naar onze website voor particulieren.

Is uw onderneming/organisatie klant bij BNP Paribas Fortis?

Mijn organisatie wordt bediend door een Relationship Manager:

Uw boodschap

Typ de code die in de afbeelding wordt getoond:

captcha
Check
De Bank verwerkt uw persoonsgegevens overeenkomstig de Privacyverklaring van BNP Paribas Fortis NV.

Bedankt

Uw bericht is verzonden.

We antwoorden u zo snel mogelijk.

Terug naar de huidige pagina›

BNP Paribas Fortis, trotse partner van de Trends Gazellen 2024

Trends Gazellen 2024

BNP Paribas Fortis zet graag zijn schouders onder de 23e editie van Trends Gazellen. Met dat initiatief bekroont de redactie van Trends Magazine bedrijven op basis van hun groeicijfers. Een idee naar ons hart, want we vinden het belangrijk om competitieve bedrijven te helpen hun ambities waar te maken. Zij hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in België en vormen de basis van onze economie en welvaart.

Lees meer

Didier Beauvois

Head of Corporate Banking & Member Executive Committee of BNP Paribas Fortis

"Bedrijven zijn de economische motor van ons land. Een initiatief zoals Trends Gazellen onderscheidt en lauwert de meest succesvolle en snelgroeiende onder hen. Het parcours dat zij afleggen, is een bron van inspiratie voor andere bedrijven en stimuleert ondernemingszin. ​

Wij steunen Trends Gazellen niet alleen om mee hun successen te vieren, maar ook om beter aan te voelen wat er leeft. Het is onze missie ambitieuze bedrijven en ondernemers te begeleiden naar groei. Dat kan alleen door goed te luisteren naar hun behoeften en uitdagingen. ​

We brengen bedrijven en experts rond de tafel om oplossingen op maat te ontwerpen. Hierbij stimuleren we innovatie en bevorderen onderlinge samenwerking. ​

En tenslotte nodigen we bedrijven uit na te denken over hun impact op het milieu en begeleiden we hen bij hun duurzame transitie. Met andere woorden, we helpen bedrijven om 'future proof' te zijn."​

Oplossingen op maat van uw bedrijf

Kies voor de juiste activaoplossingen

Onze teams zoeken voor u de meest geschikte oplossingen op het gebied van cashmanagement, handelsfinanciering en factoring.

Contacteer ons

Breid uw bedrijf internationaal uit

Wij mobiliseren de experten binnen ons banknetwerk voor u, of ze nu in België werken of in het buitenland.

Contacteer ons

Denk aan de energietransitie

Wij begeleiden u bij de energietransitie van uw bedrijf door uw bedrijfsmodel en strategie samen onder de loep te nemen.

Contacteer ons

Financier de groei van uw bedrijf

Via Private Equity zorgen we voor een financiële inbreng en begeleiden we u bij de uitvoering van uw strategie en businessplan.

Contacteer ons

Uw groeiplannen en onze expertise, een duurzame combinatie

Contacteer ons
Top