Contact
Close

Contact

Klachten

Zou u onderstaande vragen kunnen beantwoorden? Zo kunnen wij uw aanvraag sneller en op een meer geschikte manier behandelen. Alvast bedankt.

Is uw onderneming/organisatie klant bij BNP Paribas Fortis?

Mijn organisatie wordt bediend door een Relationship Manager:

Uw boodschap

Typ de code die in de afbeelding wordt getoond:

captcha
De Bank verwerkt uw persoonsgegevens overeenkomstig de Privacyverklaring van BNP Paribas Fortis NV.

Bedankt

Uw bericht is verzonden.

We antwoorden u zo snel mogelijk.

Terug naar de huidige pagina›

BNP Paribas Fortis, trotse partner van de Trends Gazellen 2020

BNP Paribas Fortis zet voor de tweede opeenvolgende keer de schouders onder ‘Trends Gazellen’, een initiatief waarmee de redactie van Trends bedrijven bekroont op basis van hun groeicijfers. Een idee naar ons hart, want als dé bank voor ondernemingen helpen wij snelgroeiende, competitieve bedrijven hun ambities waar te maken. Hun succes zorgt immers voor een positief ondernemingsklimaat in België. Het vormt de basis van onze economie en welvaart.

Meer weten

Wie worden de Trends Gazellen 2020? Ontdek ze hier vanaf 6 februari 2020!

Trends Gazelles 2020

Tweehonderd ‘Gazellen’ in elke provincie

Per provincie selecteert Trends ongeveer tweehonderd bedrijven op basis van hun balans van de vijf voorbije boekjaren. Deze wordt getoetst aan drie objectieve criteria:

  • groei in omzet
  • groei in personeel
  • groei in toegevoegde waarde.

Op basis van hun omzet worden de bedrijven onderverdeeld in drie categorieën: kleine, middelgrote en grote bedrijven. Ze krijgen allemaal de titel ‘Trends Gazelle 2020’. Slechts drie bedrijven, die de top van de ranglijst halen, worden uitgeroepen tot 'ambassadeurs'. Dat is dus één bedrijf per categorie.

 Kleine bedrijvenMiddelgrote bedrijvenGrote bedrijven

Brussel

Woningen Compère
NalysHudson Belgium
Lees het Trends dossier

Vlaams-Brabant

OctinionAprico ConsultantsMediagenix
Lees het Trends dossier

Limburg

Newcom ServicesWCA-AlroCallexcell
Lees het Trends dossier

Antwerpen

Afval AlternatiefESASDCA
Lees het Trends dossier

West-Vlaanderen

C&W LogisticsbeMatrixAgristo
Lees het Trends dossier

Oost-Vlaanderen

InbioseXwiftVan Moer Rail
Lees het Trends dossier

Grote winnaars Vlaanderen

   
Afspraak op 24 september 2020

Ontdek hier de namen van de regionale winnaars in Wallonië

 Kleine bedrijvenMiddelgrote bedrijvenGrote bedrijven

Brussel

87 secondsStanley & StellaGillion Contruct
Lees het Trends dossier 

Vlaams-Brabant

QaelumEligioTobiana
Lees het Trends dossier

Limburg

C&GYontecCegeka
Lees het Trends dossier

West-Vlaanderen

4D TransMotus Handling NVRenson
Lees het Trends dossier

Antwerpen

CybornIntractoGeoSea
Lees het Trends dossier

Oost-Vlaanderen

Dobco Medical SystemsQuatraAnglo Belgian Corporation
Lees het Trends dossier

Grote winnaars Vlaanderen

C&GIntractoGeosea (groupe Deme)
Trends-dossier én Trends Gazellen Gids

Logische samenwerking

Door onze sterke lokale verankering en aandacht voor groeibedrijven via initiatieven als Innovation Hub, Co.Station en Google-ateliers in het hele land, werd BNP Paribas Fortis gezien als de ideale partner voor de elf lokale events.

3 vragen aan Didier Beauvois, Hoofd Corporate Banking BNP Paribas Fortis

Waarom is BNP Paribas Fortis partner van de Trends Gazellen?

“Succesvolle en snelgroeiende bedrijven zijn de economische motor van ons land. De 'Trends Gazellen' onderscheiden en lauweren de beste van hen. Hun groeipad en succes kunnen een bron van inspiratie zijn voor andere bedrijven en ook de ondernemingszin stimuleren. Daarom steunen wij initiatieven als de Trends Gazellen. Om samen hun successen te vieren en beter aan te voelen wat er leeft en welke richting we samen uit kunnen gaan.”

Hoe helpt BNP Paribas Fortis bedrijven om hun ambities waar te maken?

“Bovenal luisteren we naar hun behoeften en de uitdagingen waar ze voor staan. Daar proberen we zo goed mogelijk op in te spelen. We brengen bedrijven en onze experts snel aan tafel om oplossingen op maat te ontwerpen die beantwoorden aan hun specifieke behoeften en uitdagingen. Omdat elk bedrijf uniek is. Ook stimuleren we open innovatie en bevorderen we de samenwerking tussen bedrijven en start-ups om hun concurrentievermogen te vergroten. Want vandaag de dag is innovatie een kwestie van overleven. We nodigen hen ook uit om na te denken over hun impact op het milieu en hen te helpen om de uitdagingen van duurzame ontwikkeling aan te gaan. Met andere woorden, we helpen bedrijven om 'future proof' te zijn.”

Hoe belangrijk is duurzaamheid voor het bedrijfsleven?

“Zoals we allemaal zien, wordt duurzaamheid een belangrijke drijfveer voor consumenten, investeerders, leveranciers en concurrenten. Bedrijven van elke omvang en in alle sectoren kunnen er niet meer omheen. Zij moeten het geleidelijk aan integreren in hun strategie en hun bedrijfsmodel aanpassen. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid een geweldige kans is voor alle bedrijven. En BNP Paribas Fortis wil hen begeleiden in hun transitie naar een duurzamere samenleving. Het is een kwestie van verantwoordelijkheid en overtuiging. Ons Sustainable Business Competence Centre helpt bedrijven hun duurzame transitie aan te pakken en te realiseren. Het biedt hen echte technologische expertise (ICT, bio-/med-/clean-/groene technologie enz.), een breed netwerk van relaties (start-ups, scale-ups, universiteiten enz.) en nieuwe ad hoc diensten. We organiseren ook 'Sustainable Business Ateliers’ die grote en kleine bedrijven uit verschillende sectoren bij elkaar brengen. Dit zijn interactieve sessies die presentaties van experts of gamechangers, workshops en discussietafels met elkaar vermengen. Kortom, momenten van uitwisseling en inspiratie om bedrijven te helpen bij hun duurzame groei. Het is noodzakelijk dat wij, banken en bedrijven, naar duurzame oplossingen zoeken die zowel een positieve impact hebben op onze maatschappij als onze economie een boost kunnen geven.”
Didier Beauvois, Hoofd Corporate Banking BNP Paribas Fortis

Winnaars getuigen

"De enige rem op verdere groei is de krapte op de arbeidsmarkt."
Meer weten
Jan Vangeel, CEO Belcotec
"We verkiezen een constante groei boven een snelle groei."
Meer weten
Thierry Delmot, CEO nSilition

Uw groeiplannen en onze expertise, een duurzame combinatie

Contacteer ons
Top