Contact
Close

Contact

Klachten

Zou u onderstaande vragen kunnen beantwoorden? Zo kunnen wij uw aanvraag sneller en op een meer geschikte manier behandelen. Alvast bedankt.

Is uw onderneming/organisatie klant bij BNP Paribas Fortis?

Mijn organisatie wordt bediend door een Relationship Manager:

Uw boodschap

Typ de code die in de afbeelding wordt getoond:

captcha
De Bank verwerkt uw persoonsgegevens overeenkomstig de Privacyverklaring van BNP Paribas Fortis NV.

Bedankt

Uw bericht is verzonden.

We antwoorden u zo snel mogelijk.

Terug naar de huidige pagina›

#SamenSterk

Wouter heropent trots de deuren van Krijnen

Lees meer

#SamenSterk

Johan heropent trots de deuren van Bostoen

Lees meer

#SamenSterk

Willem heropent trots de deuren van ZEB

Lees meer

Steun mee onze bedrijven na de lockdown

BNP Paribas Fortis stelt alles in het werk om ondernemers en bedrijven doorheen deze moeilijke periode te helpen. Want door de economie te ondersteunen, ondersteunen we alle Belgen.

In deze moeilijke tijden bundelen we graag onze krachten

Heel wat bedrijven en handelszaken hebben onlangs de deuren weer geopend of doen dat binnenkort. Deze nieuwe stap in de exitstrategie vraagt om een nieuwe vorm van ondersteuning die niet stopt bij het aanbieden van financiële oplossingen.

Bedrijven, ondernemers en zelfstandigen vormen het kloppend hart van onze economie en samenleving. Door hen te ondersteunen, ondersteunen we ook hun werknemers, hun klanten en hun gezinnen. Daarom willen we hen een extra duwtje in de rug geven met een publiciteitscampagne waarbij we enkele ondernemers die actief zijn in de B2C-markt in de kijker zetten. Want weer open zijn is goed, maar dat aan iedereen laten weten is beter!

Wij geven enkele van hen de unieke kans om hun verhaal te delen: wie ze zijn, wat ze doen, hoe ze de crisis het hoofd geboden hebben en hoe ze de toekomst tegemoet zien.

Yes, omdat we samen sterker zijn!

We zijn er voor onze klanten

De continuïteit van onze dienstverlening staat centraal in ons engagement. Onze relatiebeheerders zijn steeds beschikbaar gebleven en staan paraat om onze bedrijfsklanten te ondersteunen via videogesprek of telefoon.

Zo hebben we al heel wat ondernemers kunnen helpen met een betalingsuitstel voor hun krediet. Dankzij een akkoord tussen de bankensector en de overheid kunnen we onder bepaalde voorwaarden ook bijkomende steunmaatregelen toekennen aan ondernemers die financiële problemen ondervinden. Zo krijgen ze meer financiële ademruimte.

Meer weten
RM
Top