Contact
Close

Contact

Klachten

Zou u onderstaande vragen kunnen beantwoorden? Zo kunnen wij uw aanvraag sneller en op een meer geschikte manier behandelen. Alvast bedankt.

Is uw onderneming/organisatie klant bij BNP Paribas Fortis?

Mijn organisatie wordt bediend door een Relationship Manager:

Uw boodschap

The Label Key Captcha not found

captcha
The Label Key PrivacyNoticePart1 not found The Label Key PrivacyNoticeLinkTxt not found The Label Key PrivacyNoticePart2 not found

Bedankt

Uw bericht is verzonden.

We antwoorden u zo snel mogelijk.

Terug naar de huidige pagina›

Mededeling van promotionele aard

Fiscale optimalisatie, een troef bij het beheer van uw kasmiddelen

2020 loopt op zijn einde. Een bijzonder jaar, gekenmerkt door de gezondheidscrisis en de economische maatregelen. U moest zich aanpassen, kansen grijpen, uw strategie bijsturen. Om het jaareinde en het komende jaar rustig tegemoet te zien, kunt u een beroep doen op onze oplossingen om de voorafbetalingen van uw belastingen tijdig uit te voeren en de eindejaarspremie van uw medewerkers uit te betalen zonder uw liquiditeiten aan te spreken.

Laten we erover praten

Uw belastbare basis verkleinen

Uw werknemers belonen

Uw liquiditeiten ongemoeid laten

3 prioriteiten, een aanbod op maat

Schakel onze oplossingen in, zij stellen u in staat om de voorafbetalingen van uw belastingen tijdig uit te voeren en de eindejaarspremie van uw medewerkers uit te betalen zonder te moeten terugvallen op uw liquiditeiten.

 Fiscaal en sociaal krediet op afbetaling*Bonifisc*
Doel

Arrow_Down_EN_CB_Green People_Manager_EN_BNPPF_Green Currency_Euro_EN_BNPPF_Green

financieren van:
 • de eindejaarspremies
 • het vakantiegeld
 • de RSZ-bijdragen op het vakantiegeld
 • de voorafbetalingen van de belastingen

Arrow_Down_EN_CB_Green Currency_Euro_EN_BNPPF_Green

financieren van:
 • de voorafbetalingen van de belastingen
Looptijd6 tot 12 maanden8 tot 12 maanden
Bedraghet bedrag dat u nodig hebt; min. 2.500 euro, geen maximumhet bedrag dat nodig is voor de voorafbetalingen; min. 1.500 euro, geen maximum
Gebruikhet kredietbedrag dat op uw rekening beschikbaar is gesteldwij zorgen voor de voorafbetalingen
Dossierkosten150 euro150 euro
Troefu kunt de datum van de eerste storting kiezenautomatisch verlengbaar krediet

Interesse? Dien meteen uw aanvraag in via Easy Banking Business

 • Kies voor snelheid en gebruiksgemak
 • Profiteer van een instant verwerking
 • Vermijd 150 euro dossierkosten
Online aanvragen

Meer weten?

Contacteer uw relatiebeheerder om dit te bespreken.
Nog geen klant?

Contacteer ons

Een speciaal menu voor 2020

WB_Cam_Financial_Closing_Tax_Shelter_500x700_v0

Een nieuw scenario om uw belastbare basis te verminderen

Misschien gaat u met oudjaar naar de bioscoop of kijkt u thuis gezellig naar een leuke film en merkt u aan het einde van de generiek dat de productie ervan werd gefinancierd door de tax shelter?

 • Weet u dat u de 'culturele' tax shelter en de voorafbetalingen voordelig kunt combineren, aangezien de hierdoor opgeleverde belastingbesparing groter is dan het bedrag dat aan de producent wordt gegeven.
 • Het product is interessant en is bestemd voor ondernemingen waarvoor het gewone tarief van de vennootschapsbelasting geldt. Bij verlaagd tarief is het niet meer interessant. Het is een fiscaal product met beperkingen en specifieke risico's.

Geïnteresseerd? Neem de tijd om het prospectus te lezen voordat u beslist om te beleggen en in het bijzonder alle risico’s verbonden aan dit product. De goedkeuring van dit prospectus door de FSMA mag niet als een gunstig advies worden beschouwd.

« Sinds de oprichting in 2007 heeft BNP Paribas Fortis Film Finance al meer dan 280 projecten gefinancierd, voor een bedrag van meer dan 260 miljoen euro. »
Vincent Vandevoorde, specialist tax shelter bij BNP Paribas Fortis

De ene bonus is de andere niet

Een bonus is altijd goed nieuws voor uw werknemers, maar de sociale behandeling ervan verschilt van systeem tot systeem, en sommige premies worden meer belast dan andere.

 • Door uw medewerkers een bonus in de vorm van warrants te geven, kunt u hun bonus verhogen en tegelijkertijd uw kosten verlagen. Onder bepaalde voorwaarden geniet u als werkgever immers van een vrijstelling van sociale bijdragen op warrants en uw werknemers van persoonlijke sociale bijdragen.
 • Warrants zijn fiscaal aftrekbaar voor uw bedrijf.
WB_Cam_Financial_Closing_Bonus_Warrants_400x300_v0

Met een bonus in Calls Warrants in plaats van in cash houden de werknemers die hiervoor in aanmerking komen, een inkomen na belasting over dat ongeveer 34% hoger is (als de verkoopwaarde van de Calls Warrants gelijk is aan hun toekenningswaarde).

Cijfervoorbeeld

Voldoet uw bedrijf aan de criteria om in aanmerking te komen voor de tax shelter of bonussen in de vorm van warrants?

Vraag uw belastingadviseur om meer informatie.

Praat erover met ons

Extra rendement

Voorafbetalingen en tax shelter:

Extra rendement: Voorafbetalingen en tax shelter

U kunt een deel van de voorafbetalingen vervangen door een tax shelter om de voordelen van beide oplossingen te optimaliseren.

U kunt al in BNP Paribas Fortis Film Finance beleggen vanaf 15.000 euro. Rekening houdend met de voorwaarden die aan de tax shelter zijn verbonden, is een dergelijke belegging in principe mogelijk zodra de belastbare winst van uw vennootschap meer bedraagt dan ongeveer 150.000 euro.

U had graag een gepersonaliseerde simulatie?

Maak een afspraak

* Kredietgever: BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – Btw BE0403.199.702. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag. De gegevens die we u meedelen hebben louter een informatieve waarde en houden in geen geval een aanbod of belofte tot krediet in. Ze vormen het uitgangspunt voor een ruimere bespreking. De bank behoudt zich het recht voor om de informatie op haar website zonder voorafgaand bericht te wijzigen en is niet verplicht om de (potentiële) klanten over de verandering in te lichten.

Top